Groengevel

Betaling en afhandeling

Welkom in de Groendakshop de webshop voor groene daken.

U krijgt hier veel groen voor uw geld. Kopen in de Groendakshop is eenvoudig én veilig. Hier kunt u informatie vinden over levering en betaling.

Bestellen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief btw, maar exclusief behandelkosten. In de kruiwagen ziet u precies wat de behandelkosten voor uw bestelling zijn, voordat uw bestelling definitief is geplaatst. Klik bij het artikel van uw keuze op de in-de-kruiwagen-bestelknop. Is uw kruiwagen naar uw zin gevuld klik dan op naar-afrekenen. Vul uw gegevens in en kies uw betaalwijze. U kunt betalen met iDeal, zelf overmaken per bank of met PayPal / Creditcard. Rond de bestelling af door op bestelling-plaatsen te klikken.

Levertijden

Kleinere artikelen die direct leverbaar zijn heeft u binnen twee dagen meestal al in huis. Voorradige artikelen heeft u vrijwel altijd binnen 10 werkdagen in huis. Duurt het iets langer dan wordt u binnen een werkdag hierover bericht gegeven. Beplanting en matten worden meestal niet op maandag bezorgd. Leveranties vinden plaats gedurende een werkdag. Een tijdsafspraak /circa tijdstip voor afleveren kan alleen gemaakt worden tegen aanvullende betaling (niet op maandag). Voor tijdlevering met een keuze voor in de ochtend of in de middag geldt een prijs van 45 euro. Voor tijdlevering op circa twee uur nauwkeurig geldt een prijs van 71 euro. Prijzen zijn inclusief btw. De tijdsleveringen vind u in de webshop onder “overige materialen”.

Behandelingskosten

Voor de behandeling van uw bestelling worden behandelingskosten berekend. In deze kosten zijn onder andere opgenomen: kosten voor het gereedzetten van uw bestelling, verpakking, adressering, administratie (facturering en boeking) en verzending of laden van het transport. Aflevering geschied franko gelost nabij de auto in Nederland. Bij afhalen dient u zelf voor het laden c.a. zorg te dragen. Voor bestellingen vanaf € 700,00 worden geen behandelingskosten berekend. Wanneer u bij ons besteld (ook per e-mail) geven wij u ons prijsvoorstel / rekening, na uw betaling wordt binnen circa 10 dagen geleverd. Prijswijzigingen voorbehouden. Grotere hoeveelheden prijs op aanvraag. Groendakshop prijzen gelden: apart, onafhankelijk van deze bovenstaande opgave en als dagprijs-voorstel.

Vraag een prijsvoorstel aan

Voor de meest actuele prijzen zie onze webshop, de groendakshop. Of beter: vraag een prijs voor het compleet leveren en aanbrengen van het groendak door ons aan op www.groendak.info/offerte-aanvragen Daarbij ontvangt u een richtprijs voor het leveren van alle materialen. U heeft dan een duidelijk groen idee en weet waar u aan toe bent. Wilt u nieuws en informatie over Groendak ontvangen? Meld u dan onderaan de homepagina aan voor onze nieuwsbrief. Heeft u nog vragen? Dan helpen we u graag verder. Bel ons op 033.277.3404 van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 16 uur. Of liever nog: stuur een e-mail. Veel plezier bij het shoppen! Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden. Prijzen sedumpakket (zie webshop)

Groendak b.v. | KvKnr. 562.45.033