Groengevel

January 2012

Archief voor January 2012

Groene gevels: kennis en kunde.

Architect: ontwerp & bestek, bouwpartners, Duurzaam, groengevel op 17 January 2012

In de loop der jaren heeft Groengevel de markt in al zijn facetten leren kennen. Rechte gevels, schuine gevels,  binnen en buiten werden steeds meer toegepast. Het was duidelijk dat er een behoorlijke kenniskloof is tussen de bouwsector en de groensector. Terwijl groen een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van gebouwen. Slechts enkele bedrijven hebben de capaciteit om deze kloof te overbruggen. Groengevel heeft deze benodigde kennis en ervaring ontwikkeld in de ontwerpfase, werkvoorbereiding, toezicht, projectmanagement en beheer. Zowel voor de bouw gerelateerde bedrijven als voor de groen gerelateerde bedrijven. Groengevel levert de kennis en informatie voor optimale duurzame gevels. (more…)

Gezocht: gevelbegroener.

bouwpartners op 8 January 2012

Een gevelbegroener zoeken we ! Een nieuwe collega.

Geen eenvoudige opgave want ‘wat is dat, wat moet je kunnen?’. Gevelgroen levert en maakt groene gevels aan gebouwen en groene daken.

Omdat we aan gebouwen werken zien we graag iemand met bouwkundige achtergrond zoals timmerman, loodgieter of dakdekker. Met groen werken we ook, dus groene vingers zijn nodig. Wij maken groene daken en gevels, dat is vaak hoog (waar kan gebruiken we een ladderlift of autokraan). Wij lossen ook andere punten aan de gevel, het dak of gebouw op. Wij werken in kleine teams en soms alleen: zelfstandigheid en een rijbewijs is vereist. Wij komen bij mensen over de vloer (en aan de gevel) in het hele land. Kortom: een nette en handige vakman is gewenst.  Vakkundig, zelfstandig en tot 35 jaar oud.

Interesse? Bel of mail (grad@groendak.info) of kom langs.